...

Itt a DuckDuckGo email protection service béta verziója

A napokban jelent meg az adatvédelemre fókuszáló online böngésző, a DuckDuckGo béta verziójú e-mail-védelmi szolgáltatása, amely végre mindeki számára elérhető. Ingyenes "@duck.com" e-mail cím is jár a szolgáltatás mellé.

A DuckDuckGo Email Protection egy ingyenes e-mail-átirányítási szolgáltatás, amely számos rejtett e-mail-követőt eltávolít, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy korlátlan számú egyedi privát e-mail címet hozzanak létre, e-mail szolgáltató vagy alkalmazás váltása nélkül.

"Új funkciókat is hozzáadtunk, például a Link Tracking Protectiont, amely megakadályozza az e-mail hivatkozások nyomon követését, az Intelligens titkosítást, amely segít a titkosítatlan e-mail hivatkozások kezelésében, és a közvetlen válaszadás lehetőségét a Duck Addressesről" - nyilatkozta a vállalat.

A DuckDuckGo mobilalkalmazásban (iOS/Android) való regisztrációhoz frissítsük a legújabb verzióra, majd nyissuk meg a Beállításokat, és válasszuk az E-mail védelem lehetőséget.

Asztali számítógépen a DuckDuckGo böngészőbővítmény (Firefox/Chrome/Edge/Brave) vagy a DuckDuckGo for Mac (béta) használata közben navigálhatunk a duckduckgo.com/email webhelyre.

Szémos vállalat nyomkövetőket ágyaz be képekbe és hivatkozásokba az e-mail üzenetekben, lehetővé téve számukra, hogy információkat gyűjtsenek, például, hogy mikor nyitottunk meg egy üzenetet, hol voltunk, amikor megnyitottuk, és milyen eszközt használtunk.

"Zárt Email Protection bétaverziónk során azt találtuk, hogy a bétatesztelők e-mailjeinek körülbelül 85 százaléka tartalmazott rejtett e-mail-követőket. A vállalatok felhasználhatják ezeket az információkat arra, hogy profilt készítsenek Önről" - nyilatkozta a DuckDuckGo.

Mivel az e-mail címeink sok mindenhez kapcsolódnak, amit online csinálunk – vásárláshoz, közösségi oldalak használatához és még sok máshoz –, a nyomkövető cégek a személyes e-mail címünket is hatékonyan használhatják profilalkotási azonosítóként.

"Az e-mail védelem zökkenőmentesen működik a háttérben, így személyesebb e-mailjeit közvetlenül a postaládájába juttatja" - tette hozzá a vállalat.

Az egyedi privát @duck.com címekkel, amikor különböző webhelyeken böngészünk, a DuckDuckGo automatikusan felismeri az e-mail mezőket, így lehetőségünk van egyedi privát @duck.com cím létrehozására az e-mail-címek profilozása elleni további védelem érdekében.

"A személyes Duck-címhez hasonlóan a privát Duck-címek is továbbítják a fokozott adatvédelemmel ellátott e-maileket a személyes postafiókjába" - magyarázták.

Hozzászólások(0)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Bejelentkezeés