...

A legjobb játékok Ubuntu-ra

Az UbuntuFree tapasztalatainak alapján emeljük ki az Ubuntu legjobb játékait. Az UbuntuFree weboldal szerint, a listán szereplő játékok igazoltan tökéletesen működnek Ubuntu Linux operációs rendszeren.

1. War Thunder

A War Thunder egy kissé alulértékelt játék, amely megérdemli a figyelmet. A War Thunderben a repülőgépek, a támadóhelikopterek, a szárazföldi erők és a tengeri hajók együttműködnek a versenycsatákban. Több mint 1000 jármű és sokféle harci helyzet közül választhatunk, amelyek egésznapos szórakozást, játékot nyújtanak. Ez a játék tökéletes arra, hogy egy ideig távol tartsa az elmét és a szellemet a valóságtól, és élvezzük az akciódús játékot, nagyszerű grafikával és szerencsére elég stabil szerverekkel a multiplayerek számára. Ajánljuk azoknak, akik szeretik az akciókat és a háborús játékokat. 

A War Thunder telepítése

 

2. Euro Truck Simulator 2

Utazzunk Európában kamionosként fontos rakományokat szállítva lenyűgöző távolságokra! Több tucat felfedezendő város az Egyesült Királyságból, Belgiumból, Németországból, Olaszországból, Hollandiából, Lengyelországból és még sok más országból. Ez a játék olyan, mint amilyen a teherautó-szimuláció / vezetés. Az Euro Truck Simulator 2 sok szempontból az egyik legmagasabb besorolású játék, amelyet valaha kiadtak. Ezek egyike a grafika és a játékmenet. A játékközösség nagy és aktív, így rengeteg mód között böngészhetünk, beleértve az új vagy klasszikus teherautókat is, amelyeket vezetni szeretnénk.

Euro Truck Simulator 2 telepítése

 

3. Cities: Skylines

A Skylines egy modern játék a klasszikus városépítési szimulációra tervezve. Olyan játékelemekre épül, amivel betekintést nyerhetünk egy igazi város létrehozásának és fenntartásának izgalmaiba és nehézségeibe. Ez játéknak a megjelenése előtt hatalmas publicitást kapott, és nem okozott csalódást. Nem csoda, hogy továbbra is pozitív értékeléseket kap a profi és kezdő játékosoktól egyaránt. A grafika egyszerűen fantasztikus, ráadásul az online közösség hatalmas, így rengeteg modult találhatunk a játék feldobására.

Cities: Skylines telepítése

 

4. Counter-Strike: GO

A Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) egy csapatalapú akciójáték, amelyet a 18 évvel ezelőtti indításakor (korábbi nevén csak Counter-Strike-nak hívtak) úttörő szerepet játszott. Sokan gondolhatják, hogy ez a játék könnyen felkerülhetett volna az 1. helyre a listán. Ez egy klasszikus első személyű lövöldözős játék, amely szinte minden lövöldözős játékot befolyásolt, miután valamilyen módon megjelent, és a Steam statisztikái szerint még mindig az egyik legnépszerűbb online játék világszerte. Ha még nem próbáltad ki ezt a játékot, arra bíztatnánk, hogy próbáld ki, nem fogod megbánni. 

A Counter-Strike GO telepítése

 

5. ARK: Survival Evolved 

ARK: A Survival Evolved egy olyan játék ahol egy titokzatos sziget partján vadászni kell, betakarítani az erőforrásokat, kézműves tárgyaka készíteni, növényeket termeszteni, kutatási technológiákat fejleszteni és menedékhelyeket kell építeni, hogy életben maradjunk. Ez minden idők egyik legjobban eladott Linux-játéka, és egyike azon kevés játékoknak, amelyek folyamatosan bővülnek új tartalommal, ugyanakkor nagyon pozitív kritikákat kapnak a változásokról. Ha nagyszerű grafikával rendelkező és egyedi játékmenetű túlélési játékot szeretnél, akkor mindenképpen próbáld ki ezt a játékot.

ARK: Survival Evolved telepítése

Hozzászólások(0)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Bejelentkezeés