...

Ingyenes Linux tanfolyam kezdőknek

Fejlesszük Linux ismereteinket a grafikus felület és a parancssor használatával a legnépszerűbb Linux-disztribúciókon keresztűl ezzel az ingyenes tanfolyammal a Linux Foundation-től.

Kinek ajánlott

Ez a tanfolyam tapasztalt számítógép-felhasználók számára készült, akiknek korlátozottan vagy egyáltalán nincs Linuxos tapasztalata, függetlenül attól, hogy egyéni vagy vállalati környezetben dolgoznak-e.
A tanfolyam elvégzéséhez angol tudás szükséges, de a google fordító is segítségére lehet, aki nem vagy korlátozottan ért angolul.

Mit fogunk elsajátítani

Ez a tanfolyam Linux rendszergazdák és a végfelhasználók által általánosan használt különféle eszközöket és technikákat tárja fel mindennapi munkájuk Linux környezetben történő elvégzése érdekében. Jó szakmai ismereteket szerezhetünk a Linuxról, és megtanulhatjuk, hogyan kell navigálni a főbb Linux disztribúciókban, a rendszerkonfigurációkban és a Linux grafikus felületén, az alapvető parancssori műveleteken, a Linux általános alkalmazásain és még sok máson.

Mire használhatjuk a megszerzett tudást

A képzés befejezése után jól fogjuk ismerni kell a Linuxot mind grafikus, mind parancssori szempontból. A megszerzett tudás használatával rendszergazdaként vagy fejlesztőként dolgozhatunk.

 

Hossz: 8 hét

Erőfeszítés: heti 5-7 óra

Szint: kezdő

Nyelv: Angol

Ár: Ingyenes (tanúsítvány nem kötelező, de kérhető, viszont azért már fizetni kell sajnos)

Jelentkezés ez a linken

Hozzászólások(0)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Bejelentkezeés