...

Megjelent a Makulu Linux legújabb LinDoz kiadása

Jacque Montague Raymer bejelentette a MakuluLinux 2021-03-05 "LinDoz" verzió legújabb kiadását, ami egy asztali Linux disztribúció, a Cinnamon asztali környezettel, amely a Microsoft Windows felületére hasonlít.

Ez a kiadás az Ubuntu 20.04-re épül.
Fejlesztői közlemény: "A MakuluLinux 'LinDoz' az új, 2020/21 hibrid bázisunkra épül (amely teljes mértékben támogatja az új 'Focal' adattárakat és a Python 3-ra való átállást), és egy erősen módosított Cinnamon 4.8.2-re lett tervezve. Úgy tervezték, hogy megkönnyítse és kényelmesebbé tegye a felhasználói átállást a Windows-ról a Linux-ra, miközben megtartja a Linux-gyökereket, meglehetősen nagy kihívást jelentett, és az egyikre nagy hangsúlyt fektettünk két frontra - megtartva egy ismert Windows-szerű megjelenést, de a Linux-élményt is. A felhasználói élményt megkönnyítő új grafikus felhasználói felület és funkciók mellett az új „LinDoz” használata egyszerű és nagyon kényelmes érzés. Az új LinDoz 2021 kiemelkedő jellemzői: bemutatkozó videó, amely végigvezeti a felhasználókat az asztalon; korszerűbb témák, A Lindoz most 12 témaváltozatot kínál.

A MakuluLinux négy kiadásban jelenik meg: a "LinDoz" - a Cinnamon asztalt és a felhasználói felületet testreszabva hasonlít a Windowshoz, a "Core" - egy rendkívül testreszabott Xfce asztali környezetet mutat be, a "Flash" - szabványos Xfce asztalt biztosít, és végül "Shift" - előre konfigurált GNOME asztali környezet biztosítása.

Letöltés

Video bemutató

 

Hozzászólások(0)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Bejelentkezeés