...

UBports mobil operációs rendszer frissített kiadása

Új frissítés érhető el az UBports 16.04 OTA-16 kiadásához. Frissíttették a mobil operációs rendszerrel használt Qt eszközkészlet verzióját, és számos fejlesztést vezet be a Morph webböngészőben.

Az UBports a Canonical Ubuntu Touch operációs rendszerének közösségi fejlesztésű, mobil eszközökhöz készült variánsa. Az UBports célja, hogy a mobil operációs rendszer új eszközökön is jól működjön, szoftverfrissítéseket biztosít és az Ubuntu új verzióit hordozza a mobil eszközökön.

Kiadói közlemény google fordítóval változtatás nelkül:

"Az OTA-16 az Ubuntu Touch valaha volt második legnagyobb kiadása (az OTA-4, az Ubuntu 15.04-ről 16.04-re váltás, a legnagyobb). Ebben a kiadásban frissítettük a Qt keretrendszer telepített verzióját v5.9.5-ről v5.12.9. A Qt az Ubuntu Touch hatalmas részét alkotja, és használata hatalmas időt takarít meg számunkra, miközben olyan szoftvereket hozunk létre, amelyek méretezhetők a telefon, a táblagép és az asztali használat között. Frissítésével visszatértünk a Qt hosszú távú támogatási ciklusába és számos új funkciót adott nekünk, amelyeket remélhetőleg kihasználunk az Ubuntu Touch és a Lomiri operációs környezetben. Az Ubuntu Touch bináris csomagjainak több mint 1/3-a megváltozott ebben a kiadásban! Ez nemcsak a különböző Qt könyvtárakat tartalmazza, hanem olyan csomagok is, amelyeken a Qt könyvtárak függenek"

Letöltés:
https://ubports.com/devices/promoted-devices

 

Hozzászólások(0)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Bejelentkezeés