...

Megjelent a Zenwalk Linux legújabb verziója

A Zenwalk Linux disztribúció alapja a korábban Linus Torvalds által fejlesztett Slackware. Az x86_64 architektúrára van fejlesztve, és főként az Xfce asztali környezetet használja. A Zenwalk a desktop disztribúciók kategóriájába tartozik, és aktívan karbantartott.

Nemrégiben jelent me a Zenwalk Linux Legújabb verziója.

OS típus: Linux

Alapja: Slackware

Származás: Franciaország

Architektúra: x86_64

Asztali környezet: Xfce

A Zenwalk Linux, korábban Minislack néven volt ismert, gyorsaságra és hatékonyságra összpontosít. Ezt azzal érik el a fejlesztők, hogy ragaszkodnak az egy alkalmazás egy feladat elvéhez. Ennek a megközelítésnek az a célja, hogy a rendszert könnyűnek és gyorsnak tartsa.

A sebességre összpontosított tervezés mellett a Zenwalk kifejezetten grafikus asztali használatra és multimédiás feladatokra készült, így a mindennapi felhasználók számára is alkalmas, akiknek fontos a teljesítmény és a funkcionalitás.

A disztribúció tartalmazza a legújabb Linux technológiákat, és egy teljes fejlesztői környezetet, amely ideális platformot biztosítanak az alkalmazásfejlesztéshez.

A Zenwalk továbbá moduláris megközelítést alkalmaz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy konfigurálják és testre szabhassák a disztribúciót igényeik szerint. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a Zenwalk könnyű átalakítását modern szerverré, például LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) környezetek, üzenetküldési szolgáltatások és fájlmegosztás számára.

Összefoglalva, a Zenwalk Linux egy Slackware-re épülő disztribúció, amely Franciaországból származik, és gyorsaságáról, hatékonyságáról és az Xfce asztali környezet iránti elkötelezettségéről ismert. Egyaránt megfelel mindennapos desktop és multimédiás felhasználásra, miközben fejlesztői platformot és szervertelepítési lehetőséget kínál moduláris megközelítése révén.

LETÖLTÉS

Hozzászólások(0)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Bejelentkezeés