...

CWP Control Panel - A legjobb ingyenes webpanel

A CWP egy modern és fejlett Linux Control Panel webtárhely szolgáltatók és rendszergazdák számára. Arra törekszik, hogy a legjobb panel legyen a világon, a legfejlettebb funkciókra és a biztonságra összpontosítva.

Szerény kezdetek

A CWP 2013 óta folyamatosan fejlődő projekt, amelynek célja egy intuitív felület biztosítása a webes adminisztráció számára. 

Közösség által vezérelt

A CWP egy ingyenes és közösségvezérelt projekt, amelynek célja a lehető legjobb vezérlőpult biztosítása a rendszergazdák, valamint a webtárhely-társaságok számára. Egy hatékony eszköz, amely modern és innovatív a legtöbb régi web panelhez képest.

Miért érdemes használni a CWP-t?

Ahhoz, a legjobb legyen, és a lehető legjobb integrációt biztosítsa, egy platformra kell koncentrálnia. Ezt kívánja megtenni a CWP. Azáltal, hogy kitart egy operációs rendszer mellett, a CWP célja a CentOS Linux operációs rendszer által kínált összes szolgáltatás mély integrálása és kihasználása.

CWP PRO

Minden funkció feloldva

A CWPpro a vezérlőpult legújabb professzionális verziója, amely a CWP legújabb verzióját nyújtja, gyors automatikus biztonsági javításokkal.

A CWPpro több funkcióval és biztonsági fejlesztéssel is rendelkezik, és a CWPpro használatával a CWP további és jobb fejlesztését is támogatja.

cwp panel

Ha a telepítéshez és konfiguráláshoz segítségre lenne szükséged, kérlek jelezd felénk.

Olcsó VPS Hoszting CWP Panelhez az alábbi bannerre kattintva

Hozzászólások(0)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Bejelentkezeés