...

Megjelent az Endless OS 5.0

Január 27-én jelent meg az Endless OS 5 2023. A meglévő felhasználók számára február 8. óta elérhető frissítésekkel. Az egyik legjobb Linux disztró laptopra.

Az Endless OS egy Debian Linux-alapú operációs rendszer, amely leegyszerűsített és áramvonalasabb felhasználói élményt biztosít a GNOME 3-ból származó, testreszabott asztali környezet használatával.

Az Ednelss OS 5.0 projekt alkalmazásközpontú, Debian-alapú disztribúciójának mérföldkőnek számító frissítése, amely tartalmazza az EOS Shell-t (a GNOME Shell egyik ága), és elérhető x86_64 és arm64 (beleértve a Raspberry Pi-t és a Pinebookot is) számítógépekre.

Az új verzió frissített asztali élményt, több munkaterületet és egy teljesen új alkalmazásközpontot kínál. Az Endless OS 4 felhasználóinak a 4.0.14-es verzióra kell frissíteniük, mielőtt az 5.0.0-s verzióra frissítenének.

Az Endless OS 5.0 továbbra is az a jólismert alkalmazásközpontú operációs rendszer, de a felhasználói tesztek és visszajelzések alapján egy egészen új élményben van részük a felhasználóknak.

 

LETÖLTÉS

Video

Hozzászólások(0)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Bejelentkezeés