...

Kaisen Linux - Egy disztró informatikusok számára

A Kaisen Linux a Debian GNU/Linux disztribúción alapuló disztribúció informatikusok számára. A Kaisen egy teljes operációs rendszer, amely eredetileg a rendszergazdáknak szántak a fejlesztők.

Ez a francia fejlesztésű operációs rendszer olyan eszközkészletet biztosít a rendszergazdáknak, ami lefedi a telepített rendszer és összetevői hibáinak vagy meghibásodásának diagnosztizálására és kezelésére vonatkozó összes igényt. Így lehetőség van a merevlemezek particionálásának módosítására, az adatok vagy a rendszer mentésére, a fájlrendszer javítására és az elveszett adatok helyreállítására, vagy a rendszerindító kezelő újraaktiválására, a merevlemez mély formázására, diagnosztika hálózatok több szinten és sok protokollon, a PKI létrehozása és kezelése, virtualizáció, automatizálás, tárolás, hálózati labor GNS3 -mal és még sok más!

A Kaisen Linux a kernelben találhatók mellett számos wifi/video/hang és bluetooth illesztőprogramot is integrál a jobb hardvertámogatás biztosítása érdekében, hogy a telepítés után ne kelljen többet telepítenie. Indíthatjuk live verezióként is egy dvd-ről vagy usb driveról, valamint telepíthjük is a számítógépére. Az ISO 64 bitben kezeli a BIOS / UEFI -t. A Live verzió "toram" módot tartalmaz, amely lehetővé teszi a teljes élő rendszer betöltését a gép RAM memóriájába, lehetővé téve az USB -port mentését (hasznos például olyan számítógépeknél, amelyek csak két USB -porttal rendelkeznek)! 

Letöltés innen

Hozzászólások(0)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Bejelentkezeés