...

Megjelent a Manjaro 21.0

A mai napon közzétették az Arch Linux alapú egyik legnépszerűbb Linux disztro, a Manjaro legújabb, 21.0 -ás kiadását.

A mépszerű Linux disztró fejlesztői ma bejelentették és elérhetővé tették a Manjaro Linux 21.0 kiadását, amely a GNOME, a KDE és az Xfce asztali környezeteket tartalmazó projekt, folyamatos kiadású disztribúciójának jelentős frissítése. Ez a kiadás frissíti az asztali környezeteket GNOME 3.38, KDE 2.21 és Xfce 4.16 verzióra.

Kiadói közlemény változtatás nélkül:
"Xfce kiadásunkkal mostantól rendelkezünk Xfce 4.16-tal. Az ablakkezelő ismét rengeteg frissítést és fejlesztést kapott az összetétel és a GLX területén. A frakcionális méretezés támogatása hozzáadva a kijelző párbeszédpanelhez, kiemelve a csillag előnyös megjelenítési módját és hozzáadva a felbontások melletti képarányt. A beállításkezelő továbbfejlesztette a keresési és szűrési képességeket. A Thunar fájlkezelő egy csomó javítást és jó néhány figyelemre méltó funkciót kapott , beleértve a szüneteltetést a másolás / áthelyezés műveleteknél, a sorban lévő fájlátvitel támogatását, a nézetbeállítások könyvtáronkénti megjegyzését és az átláthatóság támogatását a GTK témákban."

Néhány szóban a Majaro Linuxról azokna, akik nem ismernék.:
A Manjaro Linux egy gyors, felhasználóbarát, asztali központú operációs rendszer, amely az Arch Linux-on alapul. A legfontosabb jellemzők az intuitív telepítési folyamat, az automatikus hardverfelismerés, a stabil gördülő kiadású modell, a több kernel telepítésének képessége, a grafikus illesztőprogramok kezelésére szolgáló speciális Bash szkriptek és a kiterjedt asztali konfigurálhatóság. A Manjaro Linux az Xfce-t kínálja az alapvető asztali lehetőségek, valamint a KDE, a GNOME és a minimalista Net kiadást a haladóbb felhasználók számára. A közösség által támogatott asztali ízek is elérhetők.

Letöltés innen

Hozzászólások(0)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Bejelentkezeés