...

Bemutatjuk a SUSE Liberty Linux Lite-ot: Életmentő megoldás CentOS 7 felhasználók számára

Az Enlyft szerint ma közel 400 000 aktív CentOS felhasználó van.

Azoknak, akik a CentOS 7-re támaszkodnak, fontos tudniuk, hogy kevesebb mint két hét múlva ez a korábban stabil operációs rendszer eléri élettartama végét. Ez azt jelenti, hogy a CentOS közösség által biztosított biztonsági javítások és karbantartási frissítések többé nem lesznek elérhetők, ami kockázatos migrációkhoz vagy költséges frissítésekhez vezethet a biztonság fenntartása érdekében. De van egy jobb megoldás.

Egyszerűsíti a CentOS 7 környezet biztosításának útját

2024 október 31-ig a SUSE egy különleges promóciót kínál: a SUSE Liberty Linux Lite-ot a CentOS 7-hez. Ezen promóció célja, hogy segítsen a CentOS 7 felhasználóknak jövőbiztosítani befektetéseiket anélkül, hogy zavaró migrációkra vagy frissítésekre lenne szükségük. Egyszerűen váltva a szoftvercsatornákat CentOS-ról SUSE-ra, a felhasználók továbbra is teljesen kompatibilis karbantartási frissítéseket és biztonsági javításokat kaphatnak, biztosítva ezzel a munkaterhelések folytonosságát és biztonságát.

A SUSE Liberty Linux Lite a CentOS 7-hez most kedvező áron elérhető a SUSE Shopban és az AWS Marketplace-en. Ez a korlátozott idejű ajánlat lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy gyorsan és hatékonyan védjék rendszereiket.

A SUSE több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az enterprise Linux rendszerek létrehozásában és támogatásában, és a Linux egyik vezető hozzájárulója több száz fejlesztővel. A SUSE Liberty Linux kedvelt választás azoknak az ügyfeleknek, akik biztonságos és rugalmas Linux menedzsmentet igényelnek migrációs problémák nélkül. A SUSE Liberty Linuxot globális vállalatok is bíznak különböző iparágakban, beleértve a pénzügyi szolgáltatásokat, a távközlést és az autóipart.

A tétlenség költsége

A Ponemon Institute 2023-as Adatvédelmi Jelentése szerint egy adatvédelmi incidens átlagos globális költsége 2023-ban elérte a 4,45 millió dollárt, ami 2,25%-os növekedést jelent 2022-höz képest. Csak az amerikai egészségügyi iparban az átlagos költség 10,93 millió dollárra emelkedett. Ezek az adatok rávilágítanak a nem megfelelő biztonsági intézkedések súlyos pénzügyi következményeire.

A SUSE felismeri, hogy a CentOS 7 felhasználói stabil, közösségi támogatású operációs rendszert élveztek. Azonban a CentOS 7 támogatásának megszűnésével a sebezhetőségek jelentős kockázatokat jelentenek. A SUSE havonta körülbelül kilenc kritikus biztonsági javítást ad ki a SUSE Linux Enterprise Serverhez. A frissítések késleltetése költséges lehet és veszélyeztetheti a szabályozási követelményeknek való megfelelést.

A SUSE egyszerű megoldást kínál a CentOS 7 felhasználóknak, hogy fenntartsák a biztonsági javításokat és frissítéseket jelenlegi rendszereik számára. Napi minimális költséggel a vállalkozások megvédhetik magukat és potenciálisan milliókat takaríthatnak meg.

A SUSE Liberty Linux Lite a CentOS 7-hez két csomagban érhető el:

  • 100 előfizetés 2500 dollárért
  • 1000 előfizetés 20 000 dollárért

Ez az ajánlat hosszú távú kötelezettségek nélkül érhető el, és egyéves előfizetést biztosít, hogy a vállalkozásoknak legyen idejük megalapozott döntéseket hozni. Végül is a nyílt forráskód lényege a választás, és a SUSE-val ez a választás adott.

Tudjon meg többet a SUSE Liberty Linux Lite új ajánlatáról a CentOS 7-hez a SUSE Shopban.

Hozzászólások(0)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Bejelentkezeés