...

Megjelent a LibreOffice 7.0.4 (Linuxra is)

Sajtóközlemény: A LibreOffice 7.0.4, a LibreOffice 7.0 család negyedik kisebb kiadása elérhető a https://www.libreoffice.org/download/ webhelyről.

Megkérjük az összes felhasználót, hogy frissítse ezt a verziót, mivel a LibreOffice 6.4 család nem lesz frissítve, miután elérte a támogatási ciklusának a  végét. A LibreOffice 7.0.4 több mint 110 hibajavítást és a dokumentumok kompatibilitásának fejlesztéseit tartalmazza.

A LibreOffice a legmagasabb szintű kompatibilitást kínálja az irodai programcsomagban, kezdve az OpenDocument Format (ODF) natív támogatásától - jobb biztonsági és interoperabilitási funkciókkal - a saját formátumok széles körű támogatásáig. A végfelhasználói támogatást önkéntesek nyújtják emailen és online forrásokon keresztül: https://www.libreoffice.org/get-help/community-support/. A weboldalon és a wikiben kézikönyvek, oktatóanyagok és útmutatók találhatók. Az adományok segítenek mindezen erőforrások elérhetővé tételében.

Vállalati osztályú telepítéseknél a TDF nyomatékosan javasolja a LibreOffice beszerzését az egyik "Ecosystems"-partnertől, hosszú távú támogatott kiadások, célzott segítség, egyedi új funkciók és egyéb előnyök, például SLA-k (szolgáltatási szintű megállapodások) megszerzéséhez: www.libreoffice.org/download/libreoffice-in-business/ .

A migráció és a képzés támogatását olyan minősített szakemberektől kell beszerezni, akik olyan hozzáadott értéket nyújtó szolgáltatásokat adnak, amelyek kiterjesztik a közösség elérhetőségét a vállalati világra. Ezenkívül az "Ecosystems"-partnerek munkája visszafolyik a LibreOffice projektbe, és ez mindenki számára előnyt jelent.

A LibreOffice 7.0.4 változásnapló oldalai elérhetők a TDF wiki oldalán: https://wiki.documentfoundation.org/Releases/7.0.4/RC1 (változások RC1-ben) és https://wiki.documentfoundation.org/Releases/7.0. 4 / RC2 (változásokRC2-ben). A LibreOffice összes verziója a Document Liberation Project dokumentumkonvertáló könyvtárakkal épül fel: https://www.documentliberation.org.

A LibreOffice-felhasználókat kérjük, hogy csatlakozzanak a közösséghez a https://ask.libreoffice.org címen, ahol megszerezhetik és biztosíthatják a felhasználók közötti támogatást. Azok, akik hajlandóak hozzájárulni idejükkeé és szakmai tudásukkal a projekthez, felkereshetik a kijelölt weboldalt a https://whatcanidoforlibreoffice.org címen.

A LibreOffice felhasználói, az ingyenes szoftverek szószólói és a közösség tagjai pénzügyi támogatást nyújthatnak a The Document Foundation számára egy adománnyal PayPal-en, hitelkártyán vagy más eszközön keresztül a https://www.libreoffice.org/donate címen.

Az eredeti sajtóközlemény itt olvasható angol nyelven

Hozzászólások(0)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Bejelentkezeés