...

Wubuntu, azaz Windows Ubuntu

A Wubuntu egy Ubuntu alapú Linux disztro, ami kinézetében és működésében megszólalásig hasonlít a Windows 11-re. Ajánljuk azoknak, akik Linuxra váltanak, de hiányzik nekik a Windows.

A Wubuntu, más néven "Windows Ubuntu", egy olyan Linux operációs rendszer, amely tükrözi a Microsoft Windows megjelenését és funkcionalitását (beleértve az új Copilot segédetet is), de nem igényel TPM-et, biztonságos indítást vagy bármilyen más hardverkövetelményt a működéshez. Az Ubuntu operációs rendszer alapjaira lett fejlesztve, így gyors, biztonságos és nagyon hatékony rendszert kapunk. Emellett a Wubuntu segítségével futtathatjuk a Windows és Android alkalmazásokat is.

A Wubuntu legújabb LTS verziója, asztali számítógépekhez és laptopokhoz is ideális. Az LTS hosszú távú támogatást jelent - ami öt évig ingyenes biztonsági és karbantartási frissítéseket biztosít, garantáltan 2027 áprilisáig.

Ajánlott rendszerkövetelmények:

  • 2 GHz-es kétmagos vagy jobb processzor
  • 2 GB rendszermemória (4 GB erősen ajánlott)
  • 25 GB szabad merevlemez-terület (SSD erősen ajánlott)
  • Internet-hozzáférés hasznos
  • DVD-meghajtó vagy USB-port az telepítő médiumhoz

Kompatibilis a Windows alkalmazásokkal

Futtathatjuk kedvenc .exe és .msi alkalmazásainkat az új Wine kompatibilitási réteggel.

Élvezhetjük a beépített alkalmazásokat, mint például a Microsoft Edge, Teams, Skype, PowerShell, Code és még sok más.

Biztonságos és nagyon gyors

A Wubuntu gyors és biztonságos, nagyon biztonságos. Aki Windowsról vált, annak nem kell aggódnia többé a vírusok és összeomlások miatt.

"A Windows 11 összes könnyedsége a Linux erejével, sebességével és biztonságával."

KDE Plasma technológia

A Wubuntu Plasma a KDE ablakkezelőt használja, egy modern, magasan testreszabható, funkciókkal teli asztali környezetet.

Nem szükséges erőteljes számítógép. Azok a készülékek, amelyek kétmagos processzorral és 2 GB RAM-mal rendelkeznek, már képesek futtatni.

LETÖLTÉS

Hozzászólások(0)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Bejelentkezeés